Om oss

Förhandsvisning av bild

Namnet Niccelia´s kommer från det ställe som kanske betytt mest för mig.

Långt uppe i Nordvärmlands djupa skogar finns vår vackra släktgård Nickela där jag växte upp på 80-talet med våra första Cavalierer: Malte, Molly & Calle.

Vi har alltid haft många hundar och eftersom jag kommer från en jägarfamilj har jag under tonåren haft famnen och händerna fulla med drever, tax, beagle o förstås underbara jämt o älghundar.

Att vara uppfödare kräver mycket och för mig är det viktigt att saker och ting skall ha bra förutsättningar. Att ta hjälp av riktigt erfarna människor är ett måste och jag hade nog aldrig vågat ge mig på att starta kennel 2005 om det inte vore för fantastiska mentorer som stöttat o hjälpt mig. I dag har vi 5 hundar här hemma, det räcker! Varje vovve skall ha sitt och en Cavalier kan aldrig få nog av "ensamtid" i soffan eller vid trimbordet:)

Eftersom vi även föder upp arabiska fulblod (Phi Arabians) så får hundarna tidigt lära sig var det är ok att springa....och vart man skall sitta still och invänta signal för fortsatt bus. Jag älskar att vara ute och fixa, åka skidor på vintern eller ta en tur i skogen och hundarna är för det mesta med. Därefter ligger de som små utslagna snarkande knyten resten av kvällen, tätt tätt tillsammans så där som Cavalierer gärna gör.

Att föda upp hundar och hästar innebär ett mycket stort ansvar - man får inte låta sig lockas av genvägar när det handlar om hälsa, någonsin!

Vårt mål är att föda upp sunda, stabila och självklart vackra Cavalierer.

Jag har tidigare varit aktiv i Cavaliersällskapet som lokalombud och tidningsredaktör för Cavalierbladet.

/ Charlotte

Förhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bildFörhandsvisning av bild
Din e-postadress: Meddelande: Skicka

Sörmark 45
685 93 Torsby
Innehar F-skatt

Copyright Charlotte Björge
charlotte.cbk@outlook.com
070-835 65 76